Freeride. Video's - 26 november 2021   12:14 Matchstick Productions laat zien hoe erg het fout kan gaan tijdens ski films

Door:

Matchstick Productions heeft de crash reel voor The Stomping Grounds af en hij is weer ruim vijf minuten aan pijn lijden! 

“Ooff, take a second!” is wijselijk advies wat je maar graag aanneemt als je net plat op je buik in de sneeuw bent beland, om daarna als een pop nog even verder te glijden. Dat blijkt in deze video van MSP Films, waar het advies gegeven wordt. Want het is natuurlijk nogal naïef om te denken dat alles van ski en snowboard films in één keer goed gaan. Want dat gaat het nooit. Überhaupt is het onmogelijk om een film te maken waarbij je alles maar één poging geeft. Sterker nog, dat gebeurt zelfs bij ondergetekende bij het boodschappen doen niet eens.

Maar laten we die privé struggles maar even achterwege laten, aangezien deze leute het zwaarder hebben. Maar even tussen jou en mij: Het werd eerlijk gezegd ook wel weer een keer tijd dat we een flinke crash edit voor onze kiezen kregen. We gunnen het overigens niemand hoor, laat dat even duidelijk zijn, maar goed… Een goeie tomahawk of Scorpion op z’n tijd?

Daar zeggen we geen nee tegen! Met de kanttekening dat we veilig op de bank zitten en niet naar onszelf zitten te kijken. Matchstick Productions gaat in ieder geval met de billen bloot door de crash edit van The Stomping Grounds gewoon op internet te knallen en daar zijn we erg over te spreken. We zeiden het al maar we zeggen het gewoon nog eens want f*ck it het is vrijdag: dik vijf minuten aan leipe crashes zijn nu te bekijken, dus snel doen!

Mmm, dat laatste hadden we helemaal nog niet gezegd. Naja, je vergeet toch deze teksten dus who kerst?

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride