Freeride. Video's - 30 januari 2023   12:23 Max Palm crasht op een haar na, wint de Freeride World Tour ’23 in Spanje met deze run

Door:

Als Max Palm na deze run geen schone onderbroek moest aantrekken weten wij het ook niet meer. Tegelijkertijd heeft hij hiermee wel de Freeride World Tour 2023 in Spanje gewonnen!

Go big or go home is blijkbaar een term wat Max Palm wel vaker door z’n hoofd hoort suizen. Zo ook bij zijn run die hij tijdens de Freeride World Tour 2023 stop in de Spaanse Pyreneeën liet zien en die jij hieronder kan gaan begluren.

Het begint allemaal zoals eigenlijk elke run in de Freeride World Tour start. Je ski’s of snowboard zo sturen zodat je jezelf richting de spot kan begeven waar het écht gaat starten. Zo ook bij Max Palm, die lekker z’n eerste bochten aan het draaien was en haaks links ging om z’n eerste trick succesvol in te zetten. Maar! In al z’n enthousiasme ging Max Palm iets te hard en scheelde het echt een haar of de Zweedse freerider had zichzelf maximaal tegen de rotswand aan gepalmd!

Ha, zag je wat we daar deden? MAXimaal gePALMd?

Nee? Niet grappig?

Aii…

Nouja, dat ging dus echt maar net goed, maar het gekke eraan is dat je aan Max z’n manier van skiën niets merkt. Als een baas ging hij verder, om bij de volgende spot een backflip uit de hoge hoed te toveren. Alsof het ‘m allemaal niets boeide, bizar. Of hij had toen al z’n broek volgescheten en bedacht tegelijkertijd ‘nu is hij toch al vol, dan kunnen we net zo goed next level gaan’.

Hoe dan ook, deze run bezorgde hem de 10000 punten die je krijgt als je een Freeride World Tour stop wint én daarmee staat hij nu bovenaan in het klassement. Hulde voor Max, tijd voor beelden!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride