Freeride. Video's - 12 februari 2021   8:36 McMorris & Sadowski-Synnott winnen eerste Yeti Natural Selection Tour en dit is de highlights edit

Door:

De highlights edit van The YETI Natural Selection Tour finales in Jackson Hole staat online en die willen we natuurlijk even met je delen! Want deze edit is genieten geblazen.

Er was genoeg te beleven tijdens de stream en dat ze het terug hebben weten te dringen naar een paar minuten moet serieus werk zijn geweest. Gelukkig hoefden we er zelf niet over te beslissen en kunnen we hieronder gewoon op play klikken want anders duurde het een jaar voordat de highlights edit van de Yeti Natural Selection Tour wedstrijd in Jackson Hole af was.

Of langer natuurlijk.

The YETI Natural Selection Tour Finales

De Natural Selection Tour is afgetrapt in Jackson Hole en om een lang verhaal kort te maken: Wat een event. Maar echt, WAT EEN GRUWELIJK GAAF EVENT WAS DIT! We kunnen er nog altijd niet bij met ons hoofd. Want serieus, dit is precies wat we nodig hebben in deze zware tijden. Als je door bijna heup diepe sneeuw moet banjeren voor een wedstrijd is al een heerlijk probleem, maar als er dan ook nog eens in de zomer schansen gebouwd worden om die in de winter te kunnen rijden?

Poah. Daarnaast was het startveld ook nog eens van wereldklasse en werd de jurering ook via een andere weg gedaan. Een pow bocht kan net zo zwaar tellen als een andere trick die in de course gedaan wordt en dat maakt alles van Natural Selection Tour ook zo bizar vet. Uiteindelijk was Mark McMorris de grote winnaar en daarmee ook meteen de allereerste. Hij versloeg in knock-out format de organisator Travis Rice, om uiteindelijk Ben Ferguson in de finale tegen te komen. Die op zijn beurt weer o.a. Sage Kotsenburg uit de wedstrijd wist te knikkeren.

Bij de vrouwen was Zoi Sadowski-Synnott degene die de eerste prijs bij elkaar wist te stunten, waarbij ze eerst af moest rekenen met drievoudig Freeride World Tour kampioene Marion Haerty.

Al met al kunnen we dus eigenlijk gewoon stellen dat de YETI Natural Selection Tour het meest zieke freestyle freeride event van het jaar is en de beelden van hieronder bevestigen dat. Op naar Baldface lodge, waar de tweede wedstrijd verreden gaat worden!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride