Freeride. Video's - 30 maart 2020   10:13 Meli gaat in z’n eentje op een zonsondergang ski tour missie in Zuid-Tirol

Door:

En wanneer Meli de camera in z’n handen heeft weet je gewoon dat het een goed verhaal gaat worden. Dat blijkt nog maar eens want hoe lekker is dit geworden? Zo hebben we hebben Zuid-Tirol nog niet gezien!

Of naja, de beelden zijn wel écht lekker geworden, want zo enorm enerverend was de trip omhoog nou ook weer niet. Ja sorry. Sommige dingen moeten we gewoon even aan je melden voordat je ze bekijkt. De reden dat we het met je sharen is dan ook dat de beelden juist hetgeen zijn waar we vrolijk van werden. Je weet wel, wanneer hij omhoog is gelopen en de zonsondergang tegemoet vliegt?

Zet de video op maximaal en als je de kans hebt moet je ‘m even op groot scherm afspelen, want die drone beelden… Oehlala!

Dat Meli van alle markten thuis is hebben we door de jaren heen wel gezien (follow cams bij X Games, anyone?) en nu is het content uit februari die nog op de plank lag waar hij niets mee deed. Dat laatste had Mark McMorris ook, nu opeens met content op de proppen komen waar hij eigenlijk amper naar omkeek, en dat zullen we de komende periode wel wat vaker voorbij gaan zien komen.

Er is namelijk gewoon bar weinig te melden en de socials moeten toch gevuld worden! Maar goed, we kunnen wel klagen, maar uiteindelijk zijn we blij dat ze het überhaupt doen. Want helemaal zonder content zitten? Dat is écht janken. Het hele coronavirus heeft onze spring skiing al afgepakt en dan nu ook nog onze edits?! Dacht het niet job.

Oh en als je zou willen weten waar dit is in Zuid-Tirol: Weißhorn.

 

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride