Freeride. Video's - 20 juli 2020   15:52 Meli laat nog maar eens zien hoe gruwelijk gaaf drone vliegen in de bergen is

Door:

Oehlala! Dat Meli kan vliegen met z’n drone is geen geheim meer, maar als je ziet wat hij de afgelopen periode heeft weten te presteren? Daar word je écht enthousiast van!

En daarmee is hij meteen een ambassadeur van de bergen. Want sure, we zijn fan van die massive dingen, maar hoe hij het laat zien? Dat is wel gaaf hoor.

En daarmee zie je meteen ook hoe gaaf z’n leven is, want op elke plek die je ziet? Daar heeft hij ook gebivakkeerd. Mmmm, nu klinkt het een beetje alsof we het Meli niet gunnen, maar dat is zeker niet het geval. Meli maakt gewoon enorm leipe content waardoor we op plekken willen zijn waar hij ook is geweest.

Elke keer weer en vooral die keren dat hij met Markus Eder op pad is geweest. Want we weten niet of je de video van ‘m hebt gezien waarin ze de eerste dag na de lockdown weer gaan skiën? Maar daar hadden we echt graag bij willen zijn!

Maar echt heel erg graag. 

Zo zijn er nog wel een aantal mooie voorbeelden te noemen waar we in de rugzak van Meli hadden willen zitten, ook al geeft hij je hieronder zelf al een aantal momenten om van te kwijlen. 

Neem nou dat zwembad. Of die mountainbike tour?! Die bochten door de ongerepte sneeuw? Of dat zwembad? Is dat niet gewoon een plaatje waar je enkel kan zijn als je droomt?

We worden gek. We willen NU naar de bergen. Dus zorg dat je deze video op groot scherm in volle kwaliteit afspeelt en leun lekker achterover want Meli zorgt voor de rest.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride