Freeride. Video's - 9 november 2020   17:47 Meli laat wederom zien hoe gruwelijk gaaf drone vliegen in de bergen is

Door:

De vorige keer liet hij de kaken al naar de grond gaan en nu is Meli wederom bezig geweest met z’n drone als een baas! Zei iemand daar leipe drone beelden na de klik?

Ohjazeker zei iemand daar leipe dronebeelden na de klik, want dat is precies wat er op je staat te wachten als je op play klikt. Als je het werk van Meli al kent dan zal je de eerste shots gaan herkennen, ook al is dat enkel een momentje dat je denkt: “OMG, dat was toen met Markus Eder en ook dat was al zo’n grandioos lekkere video!”

En je denkt zeker niet ‘wtf, dubbel materiaal?’ want daar is het gewoon te goed voor.

We moesten zelf nog wel eerst even graven in ons geheugen voordat we bij de goede video terecht kwamen, als we heel eerlijk met je zijn. Maakt verder niet uit, deze beelden wil je gewoon zien. Meli kan namelijk vliegen als een baas, maar ook het editwerk weet hij haarfijn te perfectioneren.

Al met al blijft het dus gewoon een zegening dat Alexander Meliss, Meli dus, z’n werk op het internet heeft gezet en het maakt meteen gretig voor meer. Meer trainen met de drone natuurlijk he. En meer editen. En meer skiën.

Mmmm, misschien is er toch wel meer werk aa nee winkel bij ons dan dat we in eerste instantie dachten, dus in dat geval doen we wel gewoon meer keer op play klikken want daar zijn we sowieso goed in. Beelden die je kaak naar de grond doen gaan in 3,2,1…

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride