Freeride. Video's - 4 januari 2021   17:58 Meli vindt heerlijke sneeuw voor z’n eerste poederruns van het seizoen

Door:

Als je je op zit te vreten dat je geen afdalingen kan maken tussen de kerstbomen door, dan kan je beter even NIET doorklikken. Meli heeft ze namelijk wel gevonden en daar zijn deze heerlijke beelden uitgekomen!

De eerste meters van Meli zijn gemaakt en daar mag iedereen van meegenieten. Dikke tip van onze kant: dat wil je ook want Meli heeft aardig wat ongerepte poedersneeuw weten te scoren!

Dat het een bijzonder seizoen is en verder nog gaat worden moge duidelijk zijn, de vraag is nu wie er creatief om gaat spring met de mogelijkheden. Sure, je ziet de pro’s her en der wel ‘gewoon’ hun ding doen, maar jongens zoals Meli hebben het even anders.

Gelukkig voor Meli kan hij zelf ook nog wel aardig meters maken op z’n ski’s en dus was hij niet helemaal toegewezen tot z’n bureaustoel. Als hij dat trouwens al was hoor, want we weten niet precies wat hij in de zomer allemaal uitspookt en hoe het financieel met ‘m gaat in de winter, maar eeeh…

…We dwalen af. Tijd om naar die lekkere minuten van Meli en vrienden te gaan. Hij start overigens met een mooie tekst die we graag even met je delen: “Alright guys. So it snowed a lot the last few weeks. quite a lot. but the ski resorts stayed closed due to the current situation. so we had to walk, and earn our turns”, aldus Meli. En die bochten verdienen? Dat is ‘m zeker gelukt.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride