Freeride. Video's - 2 mei 2021   15:20 Michael Steger wint #MyHomerun van Peak Performance met deze edit

Door:

De contest van Peak Performance, genaamd #MyHomerun, is gewonnen door Michael Steger en dat komt door deze edit!

Nou, het heeft even geduurd, maar we hebben een winnaar hoor. #MyHomerun van Peak Performance liep al even en het werd dus ook wel een keer tijd dat de prijzen werden verdeeld.

Lange tijd kon je je edit dus insturen om kans te maken op Peak Performance prijzen en dat werd volle bak gedaan. Of jij daar ook tussen zat weten we niet, maar de inzendingen die we hebben gezien waren méér dan prima te noemen.

Uiteindelijk zou het Michael Steger zijn die zich mocht kronen tot winnaar en Peak Performance had er het volgende over te zeggen: “Michael is geboren met de bergen in z’n achtertuin. Toen hij dus moest bedenken welke run hij moest kiezen voor #MyHomerun, kon hij niet kiezen. Hij houdt gewoon enorm veel van skiën en er waren simpelweg teveel gave runs”, aldus Peak Performance. “De bergen zijn z’n thuis, daar is hij opgegroeid en dat heeft ‘m gevormd zoals hij nu is. Dus al met al… Zijn alle runs een #MyHomerun voor Michael Steger.”

Eerlijkheid gebied ons te zeggen dat we dachten dat je meer kans had op het winnen van #MyHomerun als je één leipe run instuurde, maar daar waren ze dus niet zo strak op. Achja, niet dat we een run hadden ingestuurd aangezien we bar weinig runs hebben kunnen maken. Sadlife.

Oke, genoeg over onze depressie, tijd om te kijken naar Michael Steger die #MyHomerun van Peak Performance heeft gewonnen!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride