Freeride - 28 december 2022   18:57 Natural Selection Tour deelt teaser voor 2023 met nieuw format

Door:

Natural Selection Tour heeft z’n gezicht laten zien en dat betekent dat het feest bijna gaat beginnen, maar wat laten ze zien? Nou, wat dacht je van een nieuw format en de locaties?

Je zou het met deze temperaturen in de bergen niet perse zeggen, maar het is winter en ook Natural Selection Tour zit er weer aan te komen. Daar worden we blij van. Maar echt. Een beetje blij in de categorie: Can we get a hell yeah m*therf*cker?!

HELL YEAH M*THERF*CKER!

Ah, top, bedankt.

Dat gezegd hebbende moeten we nog wel even wachten voordat het circus genaamd Natural Selection Tour van start gaat. Maar hoor je ons daarover klagen? Mwah, een beetje misschien. Het duurt gewoon te lang. Kunnen we ook niets aan doen.

Om even meteen met de deur in huis te vallen rondom het format gaan er duels verreden worden, waarbij vierentwintig atleten de strijd aan gaan. Klinkt een beetje als de vorige keer, maar dat is niet het geval. Want niet alle atleten gaan naar de finale van Natural Selection Tour. Daar is namelijk maar plek voor twaalf atleten, dus iedereen mag z’n borst nat maken en de gym in zodat ze goed voor de dag komen. Locaties zijn namelijk niet mals, want als we Revelstoke en Alaska zeggen dan zeg jij?

Inderdaad, bar weinig want je kaak is naar de grond gegaan. Maar dat is wel de harde realiteit van Natural Selection Tour! Wie er overigens naar de duels mag afreizen is nog even de vraag maar als we dat weten dan weet jij het ook. Tot die tijd, check de teaser!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride