Freeride. Video's - 31 januari 2022   12:50 Nog één keer nagenieten van de Natural Selection Tour met deze highlights edit

Door:

Heb je ruim tien minuten de tijd om even naar de hoogtepunten te kijken van de Natural Selection Tour? Stomme vraag, natuurlijk heb je die tijd en anders wil je daar even tijd voor vrijmaken. Trust us.

Afgelopen week was de eerste stop van de Natural Selection Tour in Jackson Hole en de kans is groot dat je er wat van hebt meegekregen. Is het niet via ons, dan is het wel via social media. Het event is er namelijk eentje waar genoeg te beleven valt en dat zagen we terug op de finaledag.

Eigenlijk viel er genoeg te beleven tijdens het hele event, maar de finaledag had de meeste actie waardoor we nu hier even gezellig op gaan focussen.

De finales van de heren zou gaan tussen Sage Kotsenburg en Jared Elston. Elston, die Torstein Horgmo in de halve finale naar huis stuurde, liet ook in de finale zien waarom hij er stond, ware het niet dat Kotsenburg met z’n Switch 900  en back-to-back 720’s niet meer te verslaan bleek. Elena Hight en Robyn van Gyn zouden namens de vrouwen gaan strijden om de hoogste trede van het podium, waar uiteindelijk Hight terecht zou komen.

De volgende stap is overigens Baldface in British Columbia, waar de top 12 atleten (8 mannen, 4 vrouwen) hun kunsten mogen gaan vertonen. Dit alles gebeurt in de week van 20 – 27 februari, dus zet dat alvast maar in je agenda. Dat gezegd hebbende: de beelden van de eerste Natural Selection Tour stop spreken voor zich en dus is het eigenlijk gewoon tijd dat je hieronder op play gaat klikken.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride