Freeride. Video's - 11 december 2021   21:34 North of Now is het nieuwste werk van Sammy Carlson en het is weer genieten geblazen

Door:

“This moment is all there is. The future and past only exist in the present”. Sammy Carlson heeft met North of Now een nieuwe, korte film in elkaar gedraaid en het is weer klamme handjes werk!

Wauw.

Die intro is diep, man.

De vorige keer met TWENTY FOUR, maar dat is alweer een paar jaar geleden, kwam er geen enkel woord aan te pas en was het alleen maar snorkelen en cliffs jumpen. Dat is nu dus wel anders.

Of nouja, in het begin dan. Daarna gaat Sammy Carlson in North of Now gewoon weer terug naar waar hij zo tergend goed in is: ons klamme handjes bezorgen terwijl hij zich uit de naad werkt.

Nee maar even zonder gein. Het klonk namelijk allemaal een beetje over de top en zweverig in de intro, maar Sammy Carlson bedoelt het wel goed. “I constantly remind myself to stay in the moment”, aldus Sammy Carlson. “You have to look outside of your everyday to stay inspired. Skiing, boarding, surfing—it’s all fun to me.” en daar heeft die brute skiër natuurlijk wel gewoon gelijk in.

North of Now is een beetje net zo lang geworden als dat z’n vorige films waren. Tussen de acht en tien minuten, mooie lijnen en je kunt je dus op gaan maken voor een hoop poedersneeuw wat op gaat stuiven. Terwijl Sammy Carlson er als een malle doorheen ramt met z’n skis. Dat deed hij in Resilience en OVER TIME, maar ook TWENTY FOUR was een creatie die we hier nog wel eens opzetten. Gewoon, omdat z’n werk moeilijk leip is. En omdat het kan.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride