Freeride - 23 november 2022   10:40 Sammy Carlson doet steile runs en diepe poederruns in nieuwste creatie YUP

Door:

“I love this shit!” aldus Sammy Carlson voordat we ‘m een monsterlijk steil én tegelijkertijd lekkere run zien starten. ‘YUP’ van Sammy Carlson is voor iedereen te bekijken en dat kunnen we je zeker aanraden. Al is het alleen maar voor die dikke poederruns in slowmotion!

Zo, daar zijn we weer hoor! We zijn weer uit onze zomer- en herfstslaap gewekt en eerlijk is eerlijk: er was wel het een en ander voor nodig. Gelukkig heeft Sammy Carlson elk jaar genoeg energie om iedereen wakker te schudden en dit jaar heet die energie ‘YUP’. Voor degene die wel vaker films van Sammy Carlson heeft gezien weet dat er weinig in gepraat wordt, maar dat Sammy C juist praat door middel van tricks en zieke lijnen. Dat, in combinatie met de heerlijke slowmotion shots, maakt dat je weer binnen no time door YUP heen bent gevlogen.

Samen met twee vrienden Vinzenz Keller en Todd Ligare is Sammy Carlson op pad geweest en dat bleek een schot in de roos. De winter van 2021/2022 zou er eentje worden waarbij ze op de meest afgelegen locaties hebben geskied! En dat… Staat nu op YouTube om te begluren in de vorm van YUP.

Zoals gezegd ga je steile runs en heerlijke slowmotion shots voorbij zien komen en stiekem pakt hij nog een keer een kerstboom mee. Daar kon de door QuickSilver gesponsorde Amerikaan natuurlijk niets aan doen, maar even kussen deedtie wel. De reden daarvan krijg je te zien in de volledige versie van YUP die hieronder te bekijken is. YUP is overigens een creatie van Sammy, maar echt alleen deed hij het niet. Sammy heeft namelijk Blake Vincent Kueny weten te strikken om hier eveneens in mee te denken. Kueny, die werk heeft geleverd voor Red Bull, Nike, Volcom, Transworld Snowboarding en Samsung, wist hier wel raad mee en dat is te zien ook! Snel aanslingeren dus:

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride