Freeride. Video's - 28 maart 2020   19:44 Skiër crasht voordat hij indropt bij Corbet’s Couloir, doet yard sale XL

Door:

We hebben met Kings & Queens of Corbet’s Couloir gezien hoe het moet, maar blijkbaar heeft deze kerel de videos nog nooit bekeken. Want vóórdat je indropt al crashen?

Dat is gewoon een talent te noemen. We zeggen trouwens dat we het bij Kings & Queens of Corbet’s Couloir hebben gezien, ook al zijn er natuurlijk wel meer momenten die we aan kunnen halen. Want weet je nog die kerels die Corbet’s binnen kwam stormen terwijl ze op een mountainbike zaten én Tim Durtschi in de achtervolging hadden? Of die negen jarige skiër die ‘m gewoon even weet te fixen? Of die zitskiër, die met ballen van staal Corbet’s Couloir weet te trotseren?

Ja? Oh, nou. Dan, eh… Weet je waarschijnlijk ook wel die ene keer dat er een hond Corbet’s Couloir inging?

Niet? HA!

Eh, we bedoelen natuurlijk “wat jammer dat je die nog niet hebt gezien, hier is de link naar het artikel die we een tijd geleden hebben geschreven met daarin de video. Veel kijk plezier!”

Of iets in die trant.

Nee, maar even serieus, de beste meneer in de video van hieronder staat waarschijnlijk stijf van de spanning en helaas voor hem is één van de meest beruchte couloirs ter wereld niet zo vergevingsgezind. Teton Gravity beschreef het mooi: “if you don’t treat it with respect, that entrance will eat you up and spit you right back out”, en daar is niets aan gelogen. We geven overigens meteen toe dat het enorm verleidelijk is, maar deze yard sale laat nog maar eens zien dat het niet voor iedereen weggelegd is. Overigens moet je de video even blijven bekijken, aangezien er een snowboarder is die z’n leven geeft voor deze skiër. Die al rollend op ‘m af komt stormen.

note: excuses voor de crappy foto, maar dit was het beste wat we konden fixen voor je.

Sucking Jerry Into Monday

The #SendPortal mercilessly sucking Jerry into Monday #gravity👉(www.jerryoftheday.net)👈

Geplaatst door Jerry of the Day op Maandag 23 maart 2020

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride