Freeride. Video's - 6 mei 2021   17:18 Skiër cruist langs falende wintersporters tijdens diepe poederdag

Door:

De diepe poeder is niet voor iedereen weggelegd en daar zijn een hoop wintersporters ook achtergekomen. Tijd voor beelden!

Soms zijn er van die dagen, dan kan je als beginnende skiër maar gewoon beter binnen blijven. Lekker rustig ontbijten, drie keer uit het raam kijken terwijl de enorme vlokken naar beneden komen, je kater even wegwerken en na een ferme lunch weer vroeg de apres ski in, Merendeel herkent het meteen als we over zo’n dag hebben, maar als je er nog over twijfelt dan is hieronder het antwoord beschikbaar.

De skiër in de video neemt het er lekker van en cruist gezellig langs alle probleemgevallen, voor wie het nog wel even zou duren dat ze thuis gingen komen.

En het ergste is dan ook nog dat die leute, die je dalijk zo enorm hard ziet strijden om überhaupt één meter te glijden zonder te vallen, naderhand in de apres-ski staan te vertellen wat voor heerlijke dag ze hebben gehad. En buiten de pistes zijn geweest. En het allemaal super goed ging!

Eh…

En ja, daar heb je irritatiefactor te pakken bij ondergetekende. Maakt verder niet uit, terug naar de video waarin de cameraman himself ook nog even een keer onderuit gaat. Dus ook hij is zeker niet heilig te verklaren. Vermakelijk en herkenbaar is het in ieder geval zeker weten. Wie zijn jullie, de skiër? Of de strijders? Laat het ons weten in de reacties!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride