Freeride. Video's - 7 april 2020   9:57 Skiër doet massive double backflip in Jackson Hole backcountry

Door:

“It looks a lot worse from up here”, aldus bro nummero uno tegen bro nummero dos, terwijl ze op de cliff staan waar ze vanaf willen backflippen. Na wat overleg gaat het toch gebeuren en gelukkig stonden de camera’s aan want mamma mia wat een actie!

Dat zijn nog eens de dubbele backflips waar je mond van open gaat vallen. En eerlijk is eerlijk, de momenten eromheen maken ‘m ook wel extra mooi hoor.

De dubbele backflip én de gehele video trouwens. We vinden die dialogen tussen beide heren namelijk wel echt meer dan vermakelijk én herkenbaar. Zeker die “does this mean I need more speed, Brandon?” is een mooie. We verstaan namelijk niet wát die bro van beneden (Brandon dus) zei, maar we kunnen het wel raden. Aangezien de bro die nog moet gaan reageert met de welbekende “ah, f*ck!”

Snap je bovenstaande uitleg nog? We kunnen het namelijk niet echt beter uitleggen dan dit. Als je het nog niet begrijpt moet je maar gewoon meteen op play klikken, want dat is wel de meest snelle manier om het te begrijpen.

Die “ah, f*ck!” is trouwens voor iedereen wel bekend terrein. Dat is zo’n reactie die je enkel eruit laat gaan als je geen zin hebt in wat je moet gaan doen, maar waarvan je weet dat het toch gaat gebeuren.

En het hele mooie aan het verhaal is dat je echt met deze bro’s meeleeft. Die eerste gaat namelijk eh. Ja, hoe zullen we dit netjes zeggen…

Grandioos hard op z’n plaat.

En dan moet de tweede dus nog z’n ski’s de goede kant opsturen. Ga er maar aanstaan!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride