Freeride. Video's - 12 augustus 2020   18:29 Tanner Hall showt eerste beelden van twee jarig project ‘Forever’

Door:

Tanner Hall heeft er veel tijd en energie ingestoken en dat is te zien ook. De eerste beelden van Forever zijn namelijk om je vingers bij af te likken én ze zijn nu te bekijken!

Teasers en trailers van aankomende films, wat een heerlijke uitvinding. We wilden het eigenlijk ‘het licht in donkere dagen’ noemen, ook al kwamen we er al gauw achter dat dat iets teveel drama was.

Feit blijft wel dat we deze warme dagen beter doorkomen als we weten waar we komende winter naar kunnen gaan kijken. En waar iedereen allemaal mee bezig is natuurlijk. Zo ook Tanner Hall, die de nodige uren heeft gestoken in het maken van Forever.

Sterker nog, Tanner Hall heeft een keer een moment gehad dat hij de Freeride World Tour wedstrijd in Verbier liet schieten zodat hij zich kon focussen op het filmen, dus we kunnen met droge ogen zeggen dat het aan motivatie niet ontbreekt bij de Amerikaan.

Forever gaat een film worden waarin we weer lekker van Tanner Hall z’n talent kunnen gaan genieten, maar ook de andere kant van de medaille wordt geshowd. “Having never competed in a freeride competition, Tanner embarks on the latest chapter of his career, struggling against the limits of an aging body while confronting the darkest memories of his past.” valt er te lezen en dat smaakt naar meer. Snel de trailer aanslingeren dus!

We dachten trouwens even dat we echt onmogelijk lang hadden zitten slapen, aangezien het onderwerp op YouTube meldt dat de film op 10-6-2020 uit gaat komen. Na een moment van chaos en paniek kwamen we erachter dat het de Amerikaanse manier van datums schrijven was. Ja, wisten wij veel. Gelukkig maar, ook al zouden we Forever van Tanner Hall ook wel gewoon nu willen kijken als het kon.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride