Freeride. Video's - 14 oktober 2020   13:01 Tatum Monod is bezig met nieuw project, nodigt Michelle Parker & Elyse Saugstad uit voor een sessie

Door:

Veel wilt Tatum Monod er nog niet over kwijt, maar er zit iets aan te komen en deze mini teaser biedt al veel perspectief!

Eerlijk is eerlijk, het heet niet voor niets een mini teaser en eigenlijk is het nog minder dan dat. Maar het idee dat dit eraan zit te komen is al genoeg om ons op de banken te krijgen. We hebben dan ook nog geen flauw idee hoe de film gaat heten, wat er allemaal gaat gebeuren en hoe het uit gaat pakken, maar één ding is zeker: met deze drie dames die erin voorkomen gaan we een rammer krijgen.

We kwamen de volgende post van Tatum Monod tegen en daar werden we erg enthousiast van:

Je ziet een foto van Michelle Parker samen met Tatum Monod, maar even naar rechts klikken en je komt een video tegen van een meer dan fijne run en als dit het niveau wordt dan hebben we genoeg om naar uit te kijken. Plus, Tatum Monod, Michelle Parker én Elyse Saugstad in één film?! Al losstaand staan de dames garant voor leip beeldmateriaal, laat staan dat ze ook nog eens de handen ineenslaan voor een groter project.

Blijkbaar was de achttien uur durende autorit voor Saugstad en Parker geen probleem om op pad te gaan met Tatum Monod en we zijn blij dat ze die keuze hebben gemaakt. Nu hopen dat Angel Collinson nog ergens om de hoek komt kijken en het feest is helemaal compleet. De aankomende periode zal er wel het een en ander bekend gaan worden en uiteraard houden we je op de hoogte!

Fotocredit: Red Bull Content Pool

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride