Freeride. Video's - 19 februari 2022   7:18 Tatum Monod skiet steile lijnen en vertelt haar verhaal in PASSAGE

Door:

In PASSAGE van Tatum Monod gaan we dieper in op alle ups en downs van een van de meest hard skiënde vrouwen in de freeride scene, waar natuurlijk ook nog eens ruimte is voor het actiegedeelte!

Oke oke oke, hij was ook al op Red Bull TV te bekijken, maar niet iedereen kan daarbij. En nu PASSAGE ‘gewoon’ voor de doodnormale persoon ook te begluren valt dachten we: dit moeten we nog even met je delen.

Want Tatum Monod op je scherm is zeker niet erg te noemen! Deze vrouw, die ondertussen ook alweer dertig jaar oud is, kan namelijk alles. Of nouja, waarschijnlijk kan ze niet alles, maar als we even kijken naar de categorieën sneeuwscooter rijden door erg diepe sneeuw of moeilijk leip steile lijnen rijden op ski’s… Dan zit je bij Tatum Monod wel erg goed hoor!

PASSAGE komt voort uit het verhaal dat Tatum Monod zelf over haar leven wilde vertellen. Ze heeft eerder, zoals jij en ik waarschijnlijk wel weten, geschoten met de grotere productiehuizen zoals MSP, Sherpas, Level1 en dergelijke en daarmee zijn aardig wat prijzen in de wacht gesleept, maar dit keer was dat voor Tatum Monod niet het geval.

Als in: ze werkt dit keer niet samen met MSP, Sherpas of Level1. Die awards heeft ze wel degelijk gekregen voor PASSAGE.

CK9 studios was dit keer degene waar Tatum Monod samen mee het script heeft geschreven en die het hele project zou gaan overzien. Wat ons betreft is PASSAGE geslaagd en ook dat de momenten dat haar familie er bij betrokken wordt zijn erg nice. Kijk ‘m dus snel!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride