Freeride. Video's - 19 augustus 2020   17:25 Teton Gravity Research komt met trailer van nieuwe creatie ‘Make Believe’

Door:

Ook Teton Gravity Research heeft niet stil gezeten en gezien de trailer van Make Believe én degene die ze er minuten in hebben laten maken kan dit wel weer eens een erg leipe gaan worden!

We dachten in eerste instantie even dat hij nooit meer het algemene kanaal van Teton Gravity Research op zou komen, maar gelukkig hebben ze daar verandering in aangebracht. Teton Gravity Research is namelijk z’n eigen streamingdienst begonnen en daarmee gaan ze de strijd aan met Netflix, Amazon Prime en Apple TV+. Klinkt allemaal veelbelovend natuurlijk en dat is het ook, want je kunt op Teton Gravity Research TV een account aanmaken en daar alles bekijken wat ze de afgelopen vijfentwintig (!) jaar in elkaar hebben gedraaid.

Enige addertje is dat je er maandelijks voor moet betalen, maar goed. Dan heb je wel alles op één plek. Meer informatie daarover hierrrr, dan gaan we hier gezellig verder met de trailer van Make Believe, die dus al wat eerder op Teton Gravity Research TV stond.

Make Believe is eigenlijk een mooi voorbeeld die je vertelt dat als je maar lang genoeg droomt en er alles voor over wil hebben, deze droom dan ook uitkomt. Ze vieren in de film dan ook de atleten die zich aan deze feeling hebben gecommitteerd. Of zoals Teton Gravity Research mooi zegt: “the ones who choose to make and believe in their dreams.”

Ze hebben in Make Believe dan ook weer een bunch aan atleten op weten te trommelen waardoor je niet meer wilt wachten op komende herfst dat hij uit gaat komen. Want als we een vijftal namen moeten noemen en daar Sammy Carlson, Sam Smoothy, Tim Durtschi, Kai Jones en Karl Fostvedt van uitpikken, dan weet je al wel hoelaat het is.

Inderdaad. Tijd om knetter hard van je scherm af te spatten. Check snel de trailer hieronder!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride