Freeride. Nieuws - 14 augustus 2020   19:13 Teton Gravity Research start eigen streamingdienst en zet alles op één plek

Door:

“Uitbreiding is alles en het liefste in onze eigen richting!” moeten ze bij Teton Gravity Research hebben gedacht. Na het jarenlang maken van films besluiten ze nu namelijk om alles op één streamingdienst te zetten en die gaat, je raadt het nooit, Teton Gravity Research TV heten!

In de afgelopen 25 jaar dat ze bestaan heeft Teton Gravity Research menig hart weten te veroveren. Is het niet vanwege de leipe video’s die ze maken, dan is het wel vanwege de films waar je van gaat watertanden.

Eigenlijk is dat een beetje hetzelfde, video’s en films, maar toch ook weer niet.

TGR is dan ook al geruime tijd bezig om hun archiefkast uit te breiden en elk jaar was er minimaal wel één film van formaat die het daglicht mocht gaan zien. Tot de laatste jaren, want vanaf daar ging Teton Gravity Research ook opeens andere projecten erbij nemen.

Dit deden (én doen) ze met verve trouwens, want we weten niet of je al dat mountainbike geweld voorbij hebt zien komen? Maar ook dat is zeker de moeite waard om even op volledig scherm te bekijken. En ja, dat zeggen wij als wintersportsite. Dus we zitten er niet volledig bovenop, maar we zijn wel fan.

Teton Gravity Research TV

Anyway, we hadden het natuurlijk over de nieuwe streamingsdienst van Teton Gravity Research waarmee ze, op het gebied van extreme sports, de concurrentie aangaan met Netflix, Amazon Prime en Apple TV+. De dienst is te downloaden voor je AppleTV, AndroidTV, Roku en FireTV en hier kan je alles bekijken wat TGR de afgelopen jaren allemaal in elkaar heeft weten te draaien. Maar! Nu komt de catch: het is niet gratis.

Dun dun dun…

Ja, helaas helaas helaas, maar ergens wel te begrijpen. Voor 5 dollar per maand of 50 dollar per jaar heb je toegang tot alle TGR films, dus ergens zal je met enkel downloaden wat trailers en een verdwaalde film kunnen bekijken en that’s it. Beetje zoals Red Bull TV dus.

Benieuwd geworden en wil je meer informatie? Klik dan door naar de website van TGR TV ! Heb je geen twijfels, download dan de app voor iOS of Android.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride