Freeride. Video's - 18 maart 2020   18:57 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #24: Mt. Shuksan – “Pucker Factor 100”

Door:

Het is nummer 24 op de lijst van The Fifty en Cody Townsend heeft hier een aantal vrienden mee voor een ziek steile trip!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Cody Townsend dropt in de periode dat niemand naar buiten gaat nog maar even een nieuwe aflevering van The Fifty en geef ‘m eens ongelijk. Dit is het moment dat mensen binnen zitten en daardoor toch wel sneller even iets aanzetten wat langer duurt dan drie minuten.

Buiten dat, als je eenmaal besmet bent met het virus van The Fifty (om maar even in de huidige sferen te blijven), dan wil je ook gewoon elke aflevering die hij online zet bekijken. Daarnaast is Cody er ook wel eentje waar je mee meeleeft, want die kerel is gewoon een held. Op ski’s in dit geval. Wel met sokken, maar niet op sokken.

Als je begrijpt wat we bedoelen.

Anyway, Mt. Shuksan is de plek waar aflevering vierentwintig van The Fifty zich afspeelt en als we Cody mogen geloven is dat “a towering mountain that steals your eye and sends shivers down your spine. It takes perfect timing along with a union of perfect conditions to ski it. After ten years of waiting for that union, the time has come.” Zo, dat zijn nog eens teksten waar we wat mee kunnen. En waar we enthousiast over worden!

En het mooiste is dan nog niet eens vermeld, want de Salomon vrienden van Cody Townsend genaamd Stan Rey en Alexi Godbout zijn ook aanwezig! Yesyesyes! Dat dachten zij ook, maar “While conditions seemed perfect from afar, the mission gets thrown into jeopardy by a sudden shift in winds and a whole lot of question marks”, luidt de uitleg. Oh oh… Hoe dat afloopt zie je na de klik!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride