Freeride. Video's - 29 april 2020   17:04 ‘The Fifty’ van Cody Townsend #27 – Mt. Moran – The Best Line Yet?!?!

Door:

Dat zijn nog eens teksten waar we wat mee kunnen! Want als Cody Townsend ‘the best line yet?!’ gebruikt, dan roept dat vanalles bij ons op. Vooral enthousiaste feelings, maar kan hij het ook waar maken in aflevering 27 van The Fifty Classic Descents of North America?

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Ja, daar zijn we nu achtergekomen. En met we bedoelen we wij, aangezien jij even door moet scrollen en ‘m aan moet slingeren.

We zaten er wel even ergens aan te denken, want bij aflevering zevenentwintig de vraag stellen of dit de beste lijn tot nu toe is geweest? We zijn even aan het nadenken of we ‘pas’ of ‘al’ moeten gaan gebruiken, of dat het eigenlijk best wel eens tijd werd dat Cody Townsend dit ging zeggen.

Want we hebben namelijk al een hoop afleveringen gezien waar we warm voor liepen. In positieve zin trouwens, want met ‘waar we warm voor liepen’ bedoelen we niet onze klamme handjes, omdat we voor geen geld in de wereld met ‘m zouden willen ruilen. Nu vraag jij jezelf waarschijnlijk af ‘voor geen enkel geld in de wereld? Kerel, je kan f*cking rijk worden!’ Maar nee, we willen het niet. En dat komt door het simpele feit dat we de trip waar Cody Townsend in The Fifty mee bezig is waarschijnlijk niet overleven.

Dus wat heb je dan nog aan de harde knikkers? Heb je daar al eens over nagedacht?

Hoe dan ook, Cody Townsend heeft wel weer afgeleverd met deze aflevering van The Fifty. En op de vraag of het de beste lijn tot nu toe is? Dat mag je zelf beslissen. Het is in ieder geval de laatste die hij nog klaar had staan, want Cody Townsend himself mag ook niet naar buiten vanwege het coronavirus.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride