Freeride. Video's - 26 maart 2020   9:37 ‘The Fifty’ van Cody Townsend Bonus Ep #2: The 2019 Ford Ranger

Door:

Cody Townsend meldt zich nog maar eens en dit keer is het de Ford Ranger die in de schijnwerpers staat. Dus, klaar om over gear en gears te praten?

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Dat Cody Townsend het hele jaar door omhoog loopt om de eerste te zijn die alle afdalingen uit het boek “The Fifty Classic Descents of North America” succesvol heeft afgerond is echt ronduit leip te noemen, maar de bergen liggen nogal een beetje uit elkaar.

Een beetje boel zullen we maar zeggen.

Het is dan ook niet vreemd dat Cody Townsend de auto neemt richting de start van z’n trip, maar ook de mensen met wie hij voor die trip gaat klimmen en klauteren moeten bezocht worden. En plannen moeten gesmeed worden. En…

…Nouja, you’ll get the point. Er zijn gewoon genoeg momenten dat de benenwagen niet toereikend is voor de activiteiten die Cody Townsend aan het doen is. Daarom is het des te beter dat hij een kar heeft gevonden die ‘m daarbij kan helpen en met een Ford Ranger uit 2019 heeft hij zeker een goede jongen onder z’n reet!

Wel moesten er nog wat veranderingen aan de Ford aangebracht worden, want het project komt met z’n eigen uitdagingen. Zo heeft Cody Townsend z’n truck laten liften, maar ook de banden zijn veranderd. Daarnaast neemt Cody je mee langs de plek waar hij z’n spullen laat én waar hij slaapt. Want die combinatie op een truck? Dat is nogal wat. Dat is écht nog een uitdaging.

Daar neemt hij je dus allemaal in mee, but wait. There’s more! Want z’n filmer Bjarne Salen heeft natuurlijk ook een plek nodig om te tukken! Daar is ook aan gedacht, maar wel op een andere manier. En ook die krijg je te zien, ook al is het wel enkel een glimps en gaat daar waarschijnlijk later meer over komen!

 

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride