Freeride. Video's - 5 augustus 2020   15:47 ‘The Fifty’ van Cody Townsend Bonus Ep #3: Bjarne Salen’s Van Tour

Door:

Deze aflevering van The Fifty komt aardig onverwachts binnenrollen, maar je zal ons er verder echt niet over horen. Dit keer is het namelijk Bjarne Salen z’n mobiele slaapplek die onder de loep genomen wordt en spoiler alert: het is een unieke want hij heeft het interieur zelf gebouwd!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Het is altijd meer dan fijn om beelden van The Fifty te bekijken en dus komt deze aflevering meer dan geroepen. We sterven namelijk een beetje hier zonder airco en elke vorm van winter pakken we aan. Ook al is het een aflevering van The Fifty die over een camper gaat. En dus eigenlijk bar weinig met winter te maken heeft.

Hoe dan ook, Cody Townsend zei het al een keer eerder, want de fans van The Fifty hadden ‘m blijkbaar al vaker gevraagd hoe Bjarne Salen er tijdens zo’n trip bijligt. Normaal gesproken zie je namelijk altijd Cody Townsend ergens in het midden van de nacht z’n tent openritsen of z’n auto openmaken en nooit hoe Bjarne de uurtjes doorbrengt.

Dat wordt nu in een kwartier tijd even rechtgetrokken en oehlala, Bjarne Salen heeft er werk van gemaakt hoor! De Dodge RAM ProMaster is door Bjarne Salen aardig aangepakt en daarmee bedoelen we vooral de binnenkant. Zoals gezegd heeft hij ‘m zelf gemaakt, waardoor er her en der wat slimmigheidjes in verwerkt zitten.

Het is dus, zeker als je zelf ook een keer een camper zou willen kopen, een mooie video om inspiratie op te doen. Bjarne Salen heeft er uiteindelijk ruim 300 uur inzitten en het uiteindelijke resultaat mag er zeker zijn. Sterker nog, we zitten stiekem ook al te gluren naar campers. Wordt het dan toch een keer tijd om die droom na te jagen?

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride