Freeride. Video's - 25 mei 2020   15:54 ‘The Fifty’ van Cody Townsend Gear Talk #3: How to Mod Your Ski Boots

Door:

Cody Townsend laat zich met The Fifty weer eens van de creatieve kant zien, dit keer ga je horen hoe je je skischoenen moet verbouwen!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

En ook die kunnen we nu van de lijst afvinken. Zo blijft er niet al teveel over, maar dat is ook wel het idee achter lijstjes, right? Anyway, de eerste aflevering van The Fifty: Gear Talk was voornamelijk gericht op de ski’s. Hier praatte Cody Townsend je bij over waarom hij juist wel of juist niet die ene ski zou kiezen. Daarna was het tijd voor de tas, want je zag vaak de tas van de buitenkant voorbij komen, maar wat zat er nou eigenlijk in?

Ook daarvoor nam Cody Townsend ruim de tijd en dat waarderen we ook wel aan The Fifty, het heeft namelijk alles. En nu is het dus tijd om te kijken hoe Cody z’n skischoenen aan gort helpt.

Geintje natuurlijk, maar het moment dat Cody bovenaan een berg stond en z’n skischoen het af liet weten komt ook hieronder weer terug. En yes, toen had hij er zelf aan zitten sleutelen.

De grote disclaimer die Cody Townsend in de video van The Fifty dan ook voorbij laat komen is het volgende: “Do not modify your boots yourself! It is dangerous, expensive and can often fail leading to injury or death. This episode is for entertainment purposes only. Again, do not try this at home.”

Ok, got it.

We waren het niet van plan om te gaan doen, maar goed dat Cody even laat zien hoe het moet. En face it, uiteindelijk ga ook jij niet zelf aan je skischoenen zitten klooien omdat je denkt dat je het beter kan dan de specialist, maar is deze aflevering van The Fifty wel degelijk vermaak. Plus, je leert misschien nog eens een beetje bij!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride