Freeride. Video's - 28 februari 2021   7:33 ‘The Fifty’ van Cody Townsend Gear Talk #4: Secrets, Nuances and Selecting Ski Bindings

Door:

Cody Townsend is weer voorbij gekomen met The Fifty en dit keer praat hij je bij over alles wat maar met bindingen te maken heeft!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

We geven meteen toe dat bindingen op het eerste gezicht niet de meest spectaculaire onderdelen van je ski’s zijn, maar nu we dat gezegd hebben willen we dat ook meteen even rechttrekken.

Want als je de technologie erachter te weten komt én je weet waar je uit kunt kiezen? Dan wordt het opeens wel iets waar je graag aandacht aan wilt besteden voordat je een ski koopt. Het zal je in deze tijd niet meer verbazen, maarre: de ene is de andere niet.

Ja, I know, mind is blown.

En toch is het zo. Het is niet een kwestie van inklikken en gaan, je kunt er nog best wel wat variaties op vinden. En wist je dat niet alle skibindingen samengaan met de zool van je skischoen? Of überhaupt je skischoen?

Van alpine bindingen tot tour bindingen en alles wat daar tussen zit komt dus aan bod in deze nieuwe gear talk van The Fifty. Cody Townsend heeft er iets minder dan een kwartier voor uitgetrokken en hij loopt alles even met je door op een erg toegankelijke manier. Uiteraard heeft de Amerikaanse freerider zo z’n voorkeur, maar feit blijft dat er genoeg te bestuderen valt als je ooit nog eens voor de lift staat te wachten.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride