Freeride. Video's - 2 januari 2022   16:57 ‘The Fifty’ van Cody Townsend Line #35 – Cody Learns How to Film, Skiing Silver Couloir

Door:

Een beetje in het kader van ‘how hard can it be’, maar vooral erg leuk om te zien: Cody Townsend en Bjarne zijn van rol verwisseld in deze aflevering van The Fifty!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Na een heel aantal aflevering voor de camera te hebben gestaan, vond Cody Townsend het wel een keer tijd dat Bjarne voor het grote oog mocht gaan verschijnen. De filmer van deze ondertussen zeer succesvolle webserie heeft z’n gezicht een aantal keer laten zien, maar het is vooral z’n werk op het witte doek wat de aandacht krijgt.

Daar moest even verandering in aangebracht worden en sure, Cody Townsend heeft al wel vaker een camera vastgehouden, maar een complete aflevering filmen van start tot eind? Dat is toch wel even andere koek en daar komt meneer Townsend ook achter.

Voordat we beginnen wordt er nog even aandacht besteed aan de gear van Bjarne en hoe hij het allemaal de berg mee opneemt. Key to succes is blijkbaar ‘verschillende tasjes die je aan de zijkant van je heup laat bungelen, zodat je overal erg snel bij kunt komen. Als dat nodig is natuurlijk. Verder zien we maar één body en twee lenzen, wat dus betekent dat Bjarne continue moet switchen als er iets met de andere lens geschoten moet worden.

Tja, het is maar wat je fijn vindt. Cody Townsend komt er overigens al snel achter dat het niet zomaar even één, twee, drie geregeld is om te filmen én te hiken én te kletsen, waardoor dit weer een mooie aflevering is geworden. Want de camera stil houden na een ferme wandeling is toch best wel een uitdaging. Plus, les één van filmen en fotografie heeft Cody Townsend ook al gaande weg geleerd en dat is namelijk: altijd de lenskap eraf halen voordat je begint!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride