Freeride - 13 december 2022   12:40 ‘The Fifty’ van Cody Townsend Line #37 – The Family that Shreds Together…

Door:

Cody Townsend is nog altijd aan de gang met z’n monsterklus genaamd The Fifty, dit keer doet hij Revelstoke aan voor nummero 37 van de 50!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

“Buenos dias, friends! We are here in Revelstoke, the line we’re going for is called Seven Steps of Paradise,” aldus Cody Townsend die nog altijd evenveel energie blijkt te hebben als in z’n eerste aflevering van The Fifty. Of… Toch niet helemaal?

Er is namelijk een verandering in Cody Townsend z’n leven geweest die menig persoon ondersteboven zou kegelen als je dan ook nog The Fifty tot een succes moet brengen. We hebben het over het vaderschap, want Cody is papa geworden. Z’n vrouw, Elyse Saugstad, is u wellicht al bekend en dat komt door het feit dat ze ontzettend hard kan skiën, ook al is daar natuurlijk het afgelopen jaar weinig van gekomen. En datzelfde geldt voor Cody, die nu eveneens andere taken in z’n pakket heeft zitten.

En tja, dan wilt het trainen voor The Fifty er nog wel eens bij inschieten. Maar laat de familie Townsend zich kennen? Ohzeker niet! De baby werd gezellig bij de oppas gedropt en daarna was het tijd om lekker romantisch samen ‘Seven Steps of Paradise’ aan te vallen.

Inclusief cameraman Bjarne, een fotograaf en Greg Hill dan natuurlijk he.

De grote vraag blijft: kan de familie ‘Seven Steps of Paradise’ succesvol afstrepen, ook al slapen ze al een half jaar niet en vraagt het lijf nu andere dingen van Elyse dan wanneer ze bijvoorbeeld geen borstvoeding hoeft te geven? Check het allemaal in de nieuwste aflevering van The Fifty!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride