Freeride - 2 januari 2023   10:28 ‘The Fifty’ van Cody Townsend Line #38 – A Return to the Steeps – The Sphinx, AK

Door:

Een unieke situatie voor Cody Townsend, die dit keer z’n camper even thuis laat en op het vliegtuig stapt richting Alaska voor The Sphinx!

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

Man, man, man. Wat heeft die Cody Townsend het toch prachtig voor elkaar. Überhaupt is het enorm chill, als iemand aan je deur staat met de tekst “ik heb tickets geboekt naar Alaska want daar sneeuwt het als een malle, dus let’s go! Oh en voordat ik het vergeet: we gaan morgenochtend al”, maar dat dit hele avontuur zo uit heeft gepakt voor ‘m is wel noemenswaardig.

Daar zit natuurlijk ook jaren aan werk in, dus wat dat betreft weten we waar Cody Townsend vandaan komt, waardoor dit alles nog maar eens des te mooier wordt. Dit keer is het dus Alaska voor de crew van The Fifty. Oplettende kijker van The Fifty zal opmerken dat dit uiteraard een unieke situatie is, maar dat het tegelijkertijd NIET de eerste keer is. Toen ging het helaas niet helemaal zoals gehoopt, gaat het dit keer anders worden?

Je gaat het zien in onderstaande video, waar dit keer een helikopter wordt genomen tot de voet van de berg. Oh, en op de vraag “waarom neem je ‘m niet meteen helemaal omhoog, dat scheelt lopen!” heeft Cody Townsend heel duidelijk een antwoord: zo is hij niet begonnen met The Fifty en zo gaat hij dus ook niet eindigen. Plus! Op deze manier leer je nog eens wat over jezelf en de natuur.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride