Freeride - 14 maart 2023   14:10 ‘The Fifty’ van Cody Townsend Line #40 – The Bugs to Rogers Traverse

Door:

“We’re going for a very, very long walk. Let’s do it!” Cody Townsend staat aan de start van één van z’n langste trips die hij voor The Fifty moet doen. Kijk je mee?

Liever eerst bij de eerste aflevering van ‘The Fifty’ van Cody Townsend beginnen voordat je halverwege binnenvalt? Dat kan! Gewoon even op deze blauwe tekst klikken.

“We are going this way because that way is really sketchy. This way is only a little bit sketchy and I always take little bit sketchy over a lot of sketchy”, aldus Cody himself. Als je dus nog een levensles uit deze afleveringen van The Fifty wil halen is dit er wel eentje van.

Dan over de trip, want eigenlijk gaat Cody Townsend en z’n crew de Bug to Rogers Traverse Reverse doen. Ze gaan namelijk van Rogers naar Bugs lopen in verband met de veiligheid, maar dat mag de pret niet drukken. Een tergend lange wandeling zonder einde, zo hadden ze deze traverse beter kunnen noemen. Maar het is niet voor niets een uitdaging, waardoor Cody voor The Fifty z’n schoenen nog maar eens aantrekt.

Na de eerste wandeling kon er bij een hutje eindelijk even uitgerust worden en zo kwam dag één tot een einde. De statistieken? Vijftienhonderd hoogtemeters en iets meer dan tweeëntwintig kilometers. Als je dus ergens nog een klein beetje twijfel had of Cody Townsend wel fit genoeg is, dan is dat bij deze weggenomen. Want dag 1 is leuk, maar er zouden nog een hoop dagen achter aangeplakt gaan worden. Het is dan ook niet voor niets dat deze aflevering drie delen heeft, met in totaal ongeveer drie kwartier aan beelden waar ze bijvoorbeeld nog ongenodigde gasten tegenkomen.

Het klinkt trouwens als een hoop, 45 minuten kijken naar Cody Townsend z’n trip. Tegelijkertijd is het ook weer zo voorbij én doet hij iets wat we ook graag zouden doen. Dus dat helpt ook!

Deel 1/3:

Deel 2/3:

Deel 3/3:

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride