Freeride. Video's - 22 december 2020   15:07 Torin-Yater Wallace en Jossi Wells hebben met DEVIATE een heerlijke skifilm afgeleverd

Door:

Met Deviate zien we de heren Torin-Yater Wallace en Jossi Wells niet alleen op ski’s voorbij komen, het is ook nog eens hun project waar ze hun ziel en zaligheid in hebben zitten. Het resultaat is soms heup diep, soms nek diep, duurt 20 minuten én is na de klik te bekijken!

TYW en JW die de ski’s onderbinden om de nodige shots aan de wereld te laten zien. Daar willen we zeker wel even voor gaan zitten. Te starten met wat lekkere shots van sneeuwscooters, want ook dat is iets wat gewoon hoort bij een film zoals deze.

Daarna wordt de boel op je losgelaten en kan je lekker achterover leunen terwijl de heren zich voor je in het zweet werken. Pillows en diepe poederbochten kan je gaan verwachten, net zoals de cliff jumps waar je toch wel prima ballen voor nodig hebt. Oh, en dan uiteraard nog meer sneeuwscooter actie.

Er staat dus genoeg te gebeuren in de twintig minuten die je dalijk gaat begluren. Jossi Wells en Torin-Yater Wallace hebben er in ieder geval erg hun best op gedaan met een meer dan prima resultaat. Al zeggen we het zelf. En dan zijn het nog Birk Irving, Banks Gilberti, McRae Williams en Maruyama Yohei die je gaat zien. Maar! Funfact: Ze zijn niet de enige die in DEVIATE voorkomen.

Door de film heen zie je zo links en rechts toch wel goed wie er aan de knoppen heeft gezeten en dat vinden we meer dan fijn. De film krijgt bijvoorbeeld al best wel snel even een fotomomentje die hoogstwaarschijnlijk in het leven is geroepen door Jossi Wells. Daarnaast, en dit heeft niets met het directors duo te maken maar willen we wel even zeggen, krijg je ook aardig snel dé trick van de film te zien, namelijk de 360 to front roll to kerstboom knuffelen.

Deze trick staat trouwens beter bekend als: crash. Maar bekijk het zelf en oordeel daarna ook maar gewoon zelf.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride