Freeride. Video's - 29 oktober 2020   10:02 Travis Rice draait diepe poederbochten in British Columbia voor ‘The Natural Selection Tour’

Door:

Pak alvast maar wat te drinken want je gaat een droge bek hebben na het kijken van deze video. Dit alles is de schuld van Travis Rice en z’n ‘Natural Selection Tour’, want er zit een zieke pillow run in… Mamma mia!

En dat is uiteraard maar een gedeelte van de twaalf minuten durende video waar je vrolijk van gaat worden. Poah. Wat moet het toch ronduit klote zijn om in het lichaam van Travis Rice te zitten. Denk je eens in, je hebt je snowboard ondergebonden voor meer dan twintig films, je staat in de top twintig lijst voor meest invloedrijke snowboarders en dan heb je nu dus verzonnen om een unieke wedstrijd zoals ‘The Natural Selection Tour’ te organiseren. En één van de dingen waar je tegen aanloopt is: je moet zelf gaan scouten wat de beste plek is.

Dus in jip en janneke taal: je moet f*cking veel snowboarden in tergend lekkere sneeuw.

Ja, dat is echt een k*tleven hoor. We zouden voor geen goud met ‘m willen ruilen.

Ahum.

Nee maar serieus, het is wel handig als je zo’n event organiseert dat je weet in wat voor terrein je terecht bent gekomen. In goed gezelschap van Robin Van Gyn, Austen Sweetin en Blair Habenicht wordt het terrein van British Columbia dan ook aan de tand gevoeld en hierdoor hebben wij op onze beurt weer twaalf minuten aan verse poederbochten en dikke big mountain lijnen op ons beeldscherm. En dan die pillow runs op het einde…

…Het is zo’n video die je bakje met kwijl doet overlopen.

‘The Natural Selection Tour’ is in eerste instantie gepland voor januari 2021, maar gezien alle omstandigheden weten we niet of dat ook daadwerkelijk de datum gaat zijn dat hij van start gaat. Feit blijft wel dat deze tour een unieke én bizarre gaat worden én dat we het moeilijk vinden om erop te wachten. Zeker als je hieronder op play hebt geklikt.

Meer informatie over ‘The Natural Selection Tour’ waar de wereldtop aan mee gaat doen? Klik dan even hierrrrr en daarna hierrrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride