Freeride. Video's - 15 april 2020   8:39 Travis Rice & Elias Elhardt draaien gruwelijk lekkere big mountain bochten in Behind Dark Matter

Door:

“Waar wil je over me heen springen? In het begin, of wat later?” Aldus Travis Rice tegen Elias Elhardt terwijl ze aan de start van een massive big mountain run staan. Yup, Behind Dark Matter is gearriveerd en damn wat zit hij ramvol diepe snowboard freeride runs!

Ja, die dagelijkse dosis aan wintersportbeelden krijg je wel binnen als je Behind Dark Matter aanslingert. Want zo de knetter wat is dit genieten zeg! Travis Rice laat het er allemaal nog maar eens lekker makkelijk uitzien als hij zich van een berg naar beneden stort, maar neem maar van ons aan dat dat niet het geval is. 

Behind Dark Matter is een heel beetje wat je er van mag gaan verwachten, namelijk behind the scenes beelden van eh… Dark Matter. 

Beide heren hebben zich in de loop der jaren meer dan eens in de kijker weten te snowboarden en dat ze nu samen zijn gaan snowboarden voor Dark Matter is meer dan lekker te noemen. Elias Elhardt is afgelopen seizoen zevende geworden in de Freeride World Tour en Travis Rice… Tja, als we gaan starten waar hij het afgelopen seizoen mee bezig is dan zijn we morgen nog bezig.

Dat gaan we dus even niet doen, want in die tijd kan je beter Dark Matter gaan kijken. Daar zijn namelijk alle avonturen van Travis Rice en Elias Elhardt in verwerkt terwijl ze full send gaan in onder andere de backcountry van Alaska.

Mooier hoeven we het niet voor je te maken, want dat doet de film zelf wel. Helaas is hij nog niet gratis te begluren, ook al zou je voor deze film wel geld over mogen hebben. Check hieronder in ieder geval de behind the scenes!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride