Freeride. Video's - 13 maart 2023   14:34 Travis Rice laat zien hoe het moet tijdens Natural Selection Tour 2023 in Revelstoke

Door:

Een paar dagen geleden lieten we je al de complete compilatie zien van Natural Selection Tour 2023 in Revelstoke en nu is het de beurt aan Travis Rice die ons door z’n onboard beelden nog even kippenvel geeft!

We zeiden het al toen we over de hele samenvatting schreven en we doen het nu gewoon weer: zo de knetter wat was dat een bizarre wedstrijd zeg. Het is ergens nog voor te stellen dat zoiets in iemands hoofd ronddwaalt als idee, bijvoorbeeld tijdens een brainstormsessie. Met heel veel drank op. Want zeg nou zelf: zou je dit nuchter ook voorstellen?

Ja, nu wel, want het is al verreden, maar als Travis Rice zijnde moet je toch ook wel een hoop overtuigingskracht hebben om iedereen aan jouw kant te krijgen. Wetende dat het nog nooit echt is geregeld. De Freeride World Tour is namelijk wel jaarlijks bezig om steile hellingen te trotseren, ook al is deze Natural Selection Tour wedstrijd in Revelstoke wel even van een ander kaliber.

Heel ander kaliber kunnen we wel zeggen. Want pillow runs tijdens een ziek steile helling waar ook nog eens op random plekken kerstbomen staan te wachten op het moment dat jij er vol bovenop knalt? Dat is namelijk wat voor face er aan de deelnemers werd aangeboden en daar moesten ze het ook mee doen.

Travis Rice zou overigens Travis Rice niet zijn als hij ook gewoon meedoet. Ergens niet heel fair, want hij heeft de face uitgezocht dus hij heeft meer kans op winnen, maar buiten dat: je moet het nog maar even doen. En in stijl, als het even kan he.

Rice laat hieronder zien dat hij nog altijd de baas is van het ziek steil freeriden, dus even meegluren met hem kan nooit kwaad. Iedereen z’n notitieblokjes gepakt? Dan komt hier de brute run van the man himself.

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride