Freeride. Nieuws - 22 december 2020   16:37 Win tot 6000 euro aan Peak Performance kleding met #myhomerun

Door:

Heb je nog een leipe run liggen van je favoriete berg? Peak Performance looft met #myhomerun spullen uit aan degene die hen in deze tijden kan enthousiasmeren en ze schromen niet om er grof geschut mee weg te geven!

Dus het wordt weer eens tijd dat je toch naar die beelden van vorig seizoen gaat kijken. Gewoon, om te zien of er iets tussen zit waar je warm van loopt. En nu natuurlijk niet omdat het toen daadwerkelijk warm door je broek heen liep, maar wel omdat iedereen enthousiast zou gaan worden van je run!

En we zeggen ‘beelden van vorig seizoen’, want we gokken het er even op dat je dit seizoen nog geen verse content hebt kunnen schieten. Of je moet een van de weinige gelukkige zijn die toch nog mogelijkheden hebt gevonden om meters te maken? In dat geval is Peak Performance helemaal enthousiast en kunnen wij op onze beurt zeggen dat eeh…

Tja, we je toch wel gewoon haten.

Ha! Nee natuurlijk niet. We gunnen het je van harte, maar het is nogal zuur om vanuit een regenachtig Nederland te moeten constateren dat er mensen zijn die de mooiste sport van de wereld wel gewoon kunnen uitoefenen.

Dus eeh… Onze haat is dus niets persoonlijks.

Hoe dan ook, Peak Performance liet weten: “We love snow, and we love creativity. While the world is upside down, we hope we can inspire you to do something fun. Explore your home mountain, as long as you respect the local restrictions, and share edits of your runs with skiers and snowboarders around the globe.”

En dus maakt het niet uit of je een grote of een kleine berg hebt waar je een masterclass hebt weggegeven, maar wel of je gepassioneerd en speels van de berg af bent gekomen. Enige wat je verder nog moet doen is op Instagram een post plaatsen met daarin de hashtag #myhomerun en dit alles vóór 2 maart 2021. En hen taggen zal vast ook helpen.

Juist, je hebt dus nog ff. De beste vijf gaan door naar de finals. Benieuwd hoe de Peak Performance #myhomerun wedstrijd vorig jaar is verlopen? Klik dan hierrrrr voor de finalisten en hierrrr voor de winnende run van de Peak Performance #myhomerun 2019!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride