Freeride. Video's - 7 december 2021   17:56 YES! ‘TEETH’ van Paul de Groot & Loïc Isliker nu volledig te bekijken

Door:

Nou, we mogen hoor! Het passieproject van Loïc Isliker en Paul de Groot genaamd TEETH is in z’n geheel het internet op geknald. Dus snel doorklikken want we hebben ‘m voor je klaar staan!

Even zonder grappen:

Het.

Werd.

Ook.

Wel.

Tijd.

Hoor.

Nondeju, wat hebben we hier lang op moeten wachten, maar wat was het waard! De vorige keer zeiden we al dat we vanaf de laatste aflevering van Hidden Faces uitkeken naar de eerste teaser, trailer of in ieder geval iets wat lijkt op beeldmateriaal van dit duo… En nu is het gewoon gebeurd!

Wat lekker, wat lekker, wat lekker zeg. Eigenlijk zou hij afgelopen vrijdag al in première gaan bij het Freeride Film Festival, maar helaas ging dat allemaal niet door vanwege het coronavirus. Zuur moet dat zeker voor beide heren zijn geweest, ook al zullen ze nog altijd trots zijn op hun project.

Zoals het hoort trouwens, want we weten niet of je Hidden Faces een beetje volgt? Maar dat is echt gewoon heerlijk weg te kijken en we blijven het gewoon met droge ogen zeggen: dat komt doordat beide heren als beesten kunnen skiën, maar ook omdat Loïc heerlijk kan filmen en editen!

Je kunt je dus op gaan maken voor dertien minuten aan brute beelden en een korte film zoals TEETH is dan ook een extra reden om ‘m aan te slingeren. Op de WC bijvoorbeeld. Tijdens het koken. In de trein. Je vindt maar een plek, kijken moet je in ieder geval.

TEETH van Loic Isliker en Paul de Groot speelt zich af in Region Dents du Midi en eh… Meer gaan we er niet meer over vertellen want dat weet je waarschijnlijk toch al wel. Kijken na de klik!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride