Freeride. Video's - 21 april 2020   8:18 Zo komen de Freeride World Tour atleten de dagen in quarantaine door

Door:

Geef actieve personen, zoals Freeride World Tour atleten, huisarrest en wat krijg je? Juist, heel wat bijzondere momenten hoe ze de dagen doorkomen. Want eh… De vuilnis aan de straat zetten met je snowboard gear aan?

Thuis zitten, we dealen er allemaal op onze eigen manier mee. Het enige wat we allemaal gemeen hebben is het gevoel dat we op dit moment allemaal wat anders hadden willen doen. Voor de ene is dat nog even het laatste weekje wintersporten (Dutchweek in Val Thorens anyone?), waar het voor de andere juist tijd was om de zon op te gaan zoeken. Of misschien juist nog even die laatste belangrijke punten voor de nationale indoorreeks bij elkaar harken zodat die eerste plaats veilig is gesteld?

Het kan alle kanten op en we moeten er allemaal wat van zien te maken. Zo ging de 360 bar in Val Thorens live met ‘Quarantine Sessions‘ om toch de partyvibe in je huis te halen, werkte Niek van der Velden zich in het zweet met Red Bull, deed Andri Ragettli indoor parkour om zo geld op te halen voor het goede doel en liet Seb Toots zich van z’n goede kant zien door een crashedit van formaat online te knallen.

Oh, en dan is er nog Marcus Kleveland, die een afgesloten park in Noorwegen kapot shred. Gewoon, omdat het kan. En er niemand is natuurlijk. Of Stale Sandbech, die we ondertussen beter Bob de Bouwer kunnen noemen.

Zoals je merkt vinden we er wel een weg in en zo ook de atleten van de Freeride World Tour. De ene gaat namelijk klimmen in z’n eigen huis, de andere loopt enkel en alleen naar de koelkast, waar juist weer iemand anders gewoon gaat touren. Op asfalt.

Eh, okay.

Aan creativiteit geen gebrek genoeg zullen we maar zeggen. En stel nou dat je na het kijken van de beelden nog meer actie nodig hebt, dan hebben we hierrrr de oplossing voor je!

Gerelateerde posts:

Meer Freeride:

Meer Freeride