Freestyle. Video's - 15 april 2021   15:32 Aanschouw de leipe snowboard highlights edit van Audi Nines 2021 in Crans Montana

Door:

De highlights edit van Audi Nines 2021 in Crans Montana is hier op je beeldscherm en als we je een dikke tip mogen geven: klik even door want de snowboarders hebben er een feestje van gemaakt!

Audi Nines 2021 is verreden en ze zullen ondertussen de boel in Crans Montana alweer aan het inpakken zijn, maar de editors zorgen ervoor dat we nog eens terug mogen gaan naar die mooie dagen. Aan zon in ieder geval geen gebrek en ook het talent stond te trappelen om er iets moois van te maken.

Overigens niet alleen het talent hoor, want ook de gevestigde orde stond gewoon bovenaan de course met een grijns op hun gezicht.

Denken we. We hebben ze niet gezien.

Tja, eerlijk is eerlijk he. Maar we gaan er gewoon even vanuit, zeker na zo’n verrekte slecht seizoen. Als je dan de mogelijkheid hebt om even lekker je creativiteit te tonen terwijl er drones om je heen vliegen én nog lui achter je aan crossen? Eh, ja, het kan slechter zullen we maar zeggen.

Veel slechter. Voor nu is het de snowboard highlights die je gaat zien van Audi Nines 2021 in Crans Montana en uiteraard zit er ook een ski variant aan te komen. Om daarna nog een highlights van de highlights te krijgen. Zoiets zal het gaan worden. Oh, dan ook nog de behind the scenes natuurlijk! Ah lekker zeg, laat het allemaal maar komen. We kunnen geen genoeg krijgen van Audi Nines 2021, check hieronder de snowboard hoogtepunten:

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle