Freestyle. Nieuws - 17 juni 2020   14:46 Andri Ragettli beantwoordt alle vragen rondom z’n 100km hardloop sessie

Door:

Het uitlopen van een ultra marathon was iets waar Andri Ragettli nog steeds erg trots op kan zijn, maar ook kwamen er een hoop vragen omhoog. Daar heeft de Zwitserse skiër nu even bij stil gestaan want hij heeft al die vragen beantwoord!

Of nouja, alle vragen. In ieder geval de vragen die aan Andri Ragettli gesteld zijn worden beantwoord. En die vragen liepen blijkbaar nogal uiteen, ook al bleef er eentje elke keer terugkomen. En welke dat was?

Nou, eh, wat denk je van de vraag: waarom heb je in vredesnaam een ultra marathon gelopen van honderd kilometer lang?

Dat was eerlijk gezegd ook meteen de enige vraag die bij ons opkwam toen we de video zagen. De rest was niet perse iets waar we wakker van lagen, maar het is uiteraard wel gewoon fijn om een aantal dingen nu te weten.

Andri Ragettli gaat namelijk dieper in op z’n voeding, maar ook wat er allemaal aan vooraf ging voordat hij ook daadwerkelijk honderd kilometer kon hardlopen. Én er wordt gepraat over alle hobbels die hij moest overwinnen om alles uit te lopen.

Genoeg te bespreken dus en als je de complete video van Andri nog niet hebt gezien dan moet je even op deze blauwe tekst klikken. Hij neemt je daarin gewoon van start tot eind mee in z’n ervaringen rondom de ultra marathon en het zal je verbazen hoe fit hij er nog uitziet naderhand. Wij zouden echt al geen woord meer kunnen zeggen na vijf kilometer hardlopen, laat staan als je honderd kilometer hebt gerend. Anyway, tijd om de Q&A van Andri Ragettli aan te slingeren! 

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle