Freestyle. Video's - 21 maart 2022   16:25 Andri Ragettli doet balletje hooghouden op ski’s terwijl hij skiet

Door:

Waar hebben we zojuist in vredesnaam naar zitten kijken?! Andri Ragettli is next level gegaan met balletje hooghouden en eerlijk is eerlijk: hij kan het nog bizar goed ook!

Maar… Hoe dan?!

We zitten nog steeds met de handen in het haar, want dit moet doorgestoken kaart zijn. Maar aan de andere kant: het is wel Andri Ragettli. Dé Zwitserse freestyle skiër met meer bekers en plakken in huis van gewonnen wedstrijden dan jij, ik en de rest van het dorp bij elkaar hebben. Dus ergens zou het ook gewoon kunnen zijn dat dit na duizend keer proberen eindelijk een keer goed ging.

Want zo is Andri Ragettli dan ook wel weer. En om je een mooi voorbeeld hierover te geven: We weten niet of je die Parkour acties van ‘m hebt gezien, maar daar deed hij er 232 keer over om een succesvolle video eruit te persen. PARKOUR!

Beelden daarvan zijn hierrrrr te bekijken, dan mag je hieronder gaan gluren naar Ragettli die al skiënd een bal weet hoog te houden. Het zal je niets meer verbazen maar we vertellen het je toch maar even voordat je er wel over gaat verbazen: de video duurt niet zo lang als PARKOUR 4.0.

Tja, geen idee waarom je dat ook zou denken, maar bij deze is dat dus uit de wereld. Hoe lekker is dat? Deze video duurt maar een aantal seconden en we weten zeker dat het hele internet erover gaat vallen. Overigens weten we niet hoe trots Ragettli nog is om dat Real Madrid shirt te dragen, na die vernedering door Barcelona afgelopen avond. Hoe dan ook, genoeg geluld, tijd voor beelden! Wie doet het Andri Ragettli na?

Ps. de afbeelding van Andri Ragettli is een random foto van ‘m, aangezien we deze niet normaal konden fixen. Sawry. Not sawry.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andri Ragettli (@andriragettli)

 

 

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle