Freestyle. Video's - 24 maart 2020   9:53 Andri Ragettli doet indoor parkour, doneert per like in de strijd tegen Coronavirus

Door:

Iedereen is druk bezig om z’n steentje bij te dragen in de strijd tegen het Coronavirus. Zo ook de Zwitserse Andri Ragettli die aan z’n parkour video een extra reden heeft gehangen om ‘m te liken!

De parkour video’s van Andri Ragettli zijn echt een knallende hit op het internet en met parkour 4.0 ging het zelfs zover dat er een gymzaal omgetoverd werd. En om je meteen maar even in dat verhaal mee te nemen: dat duurde meer dan twee honderd keer aan pogingen voordat het eindelijk een keer succesvol werd afgerond.

Aan doorzettingsvermogen dus geen gebrek, maar dat is ondertussen meer dan duidelijk bij de man die tijdens Audi Nines er even een Quad Cork 1980 uit wist te persen. Die kwam voor menig persoon aardig uit de lucht vallen, maar Andri Ragettli was er uiteraard al veel langer mee bezig om ‘m tot een succes te brengen!

Dat zijn trouwens andere zaken, nu zijn het de parkour acties van de Zwitserse skiër die voorbij komen en hij wordt wederom erg creatief! Seb Toots ging ‘m al voor en wel door z’n huiskamer om te bouwen tot een plek waar hij kon golfen en met ballen kon gooein, maar dat is achteraf gezien niets vergeleken bij Andri Ragettli. Het werk van hem is namelijk écht next level.

Ragettli gaat namelijk niet alleen door de woonkamer heen, hij heeft ook gewoon meerdere trampolines neergezet en zelfs de keuken moet eraan geloven. Om naderhand van de keukentafel af te backflippen.

Én uiteraard de touch waar het in de intro ook al om ging: het handen wassen tegen het Coronavirus. Ragettli heeft laten weten dat, voor elke like die de video krijgt, hij één cent doneert aan de Wereldgezondheidsorganisatie. Op het moment van spreken staat de teller op 25.000 likes en vinden we het gebaar én de awareness die zo’n video & doneeractie met zich meebrengt een mooi initiatief! 

STAY AT HOME PARCOUR – Andri Ragettli

Floor is lava – STAY AT HOME PARCOUR‼️🔥 For every like I get, I will donate 1 cent to the World Health Organization (WHO) to support the fight against Covid-19. We are in this together. Please don’t try this at home, it was only made to entertain you!#DontTryThisAtHome #StayAtHome #Parcour #FloorIsLava #WorkOut #RealMadrid

Geplaatst door Andri Ragettli op Zondag 22 maart 2020

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle