Freestyle. Video's - 27 juli 2020   18:43 Andri Ragettli doet quad flip van brug af in creatieve sessie

Door:

De zomertijden vragen om nieuwe acties en daar is Andri Ragettli wel goed in. Een mooie brug in Zurich werd uitgezocht waarna de sessie kon beginnen en uiteraard kon de quad flip niet ontbreken, maar een ass-slide double backflip? Die hadden we helemaal nog nooit gezien!

Andri Ragettli begint steeds vaker en vaker content te maken waar we met een grijns op ons gezicht naar zitten te kijken. Of met grote ogen en verbaasde blikken, want we weten niet of je die 100km ren sessie van de Zwitserse freestyle skiër nog kan herinneren?

Maar dat was wel echt een grandioze uitdaging die we ‘m écht niet na kunnen doen. Beelden van die sessie kun je hierrrr bekijken en ook alle vragen die erbij komen kijken zijn beantwoord, maar nu is het dus tijd voor een ‘spring zo creatief mogelijk van de brug af’ sessie. En ook daar… Is Andri Ragettli erg goed in!

Ragettli had namelijk nog een paar dagen voordat hij naar Portugal zou gaan en die dagen wilde hij goed besteden. De plek was al bekend, want daar had hij de vorige keer ook al een paar leipe video’s geschoten. Des te meer tijd om je goed voor te bereiden dus en dat bleek nog maar eens.

Via Instagram had hij wat vrienden opgetrommeld waarna de drone werd aangeslingerd, de speeltjes werden opgeblazen en de camera mocht gaan draaien. En het resultaat? Is hieronder te bekijken, met als klap op de vuurpijl natuurlijk de Quad Flip. Maar goed, er zit genoeg creatiefs tussen om met grote ogen naar te kijken hoor, wees maar niet bang.

De eerste brug is namelijk al gaaf om naar te kijken, maar de tien meter hoge brug die erna komt is wel even next level. En als je er dan ook nog eens een trampoline bij neerzet? Dan is het game time!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle