Freestyle. Video's - 12 september 2020   17:33 Andri Ragettli laat zien dat je met ski’s ook daadwerkelijk kan waterskiën

Door:

Meters in de sneeuw kan hij nog niet maken, dus Andri Ragettli nam maar de proef op de som met het water!

Die kans zat er natuurlijk dik in, maar we hadden tot op heden nog niemand voorbij zien komen die het wilde gaan proberen. En eerlijk gezegd waren we zelf ook niet echt enorm bezig met deze vraag, dus vandaar dat we het zelf ook niet onderzocht hebben.

Ja, dat is echt de enige reden waarom we het niet hebben geprobeerd.

Anyway, gelukkig is daar nog Andri Ragettli want als er iemand is die iets bijzonders doet én het filmt… Dan is het de Zwitserse freestyle skiër wel. Dat zagen we toen hij een Quad Flip van een brug afdeed, maar ook die 100 kilometer hardloopsessie van ‘m laat nog maar eens zien dat hij de extra stappen zet voor een avontuur. En dan hebben we al die parkour activiteiten van ‘m nog niet benoemd! Of die avonturen in z’n boxershort.

Trouwens, we zeiden net wel dat er nog niemand is die het heeft geprobeerd, maar we waren even vergeten dat Candide Thovex natuurlijk speciale ski’s heeft laten maken om te kunnen gaan surfen. Maar goed, als we even gaan mierenneuken dan is dat niet echt waterskiën he. Waterskiën is achter een boot, Candide Thovex deed het enkel met een serieuze golf.

Hoe dan ook, Andri Ragettli heeft z’n skischoenen aangetrokken en is met twee ski’s het water ingegaan. En jij mag nu raden met hoeveel hij er uitkomt…

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle