Freestyle. Video's - 12 februari 2020   15:54 Andri Ragettli springt in z’n boxershort van huis af

Door:

“F*ck the comfort zone, let’s f*cking go!” – Andri Ragettli.

Tja, zo zou je het ook kunnen noemen. Er zijn genoeg manieren om jezelf uit te drukken of op te peppen en Ragettli leek het wel een prima tekst.

En dat is het ook, laten we dat even duidelijk hebben. Zeker als je klaar staat om van een huis af te springen. Die tekst die hij schreeuwde nam Andri Ragettli dan ook wel even erg serieus, maar dat was ook wel aardig nodig. Want er is niemand op de wereld die er geen spanning van in z’n lijf krijgt voordat hij ook daadwerkelijk gaat springen. 

Andri Ragettli is al langere tijd bezig om zich met dit soort video’s in de picture te stunten en nu is het dus een huis waar de Zwitserse atleet op staat. We hebben eerlijk gezegd ook niet echt een idee vanaf hoe hoog Andri Ragettli zich van het huis af laat storten, maar de door Protest gesponsorde atleet is wel even bezig om weer contact met de grond te krijgen.

En dit alles in z’n onderbroek he, om de overtreffende trap nog maar even af te kunnen vinken.

Dat afvinken gaat ‘m zeker lukken en daarmee heeft hij waarschijnlijk weer een video op het internet gegooid die hard gaat lopen. We wilden eigenlijk gaan vragen of er nog mensen zijn die zich geroepen voelen om ook van daken in de sneeuw te gaan springen, ook al leek ons dat een beetje voorbarig. Want tja…

Er ligt namelijk helemaal geen sneeuw in Nederland. Dusja, dan houdt het op he.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle