Freestyle. Video's - 2 april 2020   18:08 Audi Nines komt nog maar eens met een heerlijke GoPro highlights edit

Door:

De beelden van Audi Nines, die in 2019 uit alle GoPro’s zijn gekomen, zijn nu in één GoPro edit gefietst. Daar hebben we zin in, zeker nu!

Want we zitten toch maar een beetje te dromen over spring skiing, terwijl er bar weinig gespringskiet wordt.

Of is het spring geskied?

Geen idee, feit blijft dat GoPro beelden lekker wegkijken en zeker wanneer ze in handen van professionals terecht komen. Zo ook bij Audi Nines, waar we echt al bakken vol met content vandaan hebben zien komen en dat juichen we nog steeds gewoon volle bak toe.

Want het kan ook gewoon niet op, Audi Nines 2019 was een groot succes! Jammer is het dan ook zeker dat de 2020 editie niet door kan gaan, ook al zien ze het bij Audi Nines wel nog gewoon rooskleurig in. “Buckle up and hold tight as we throw it back and highlight some top snow moments of Audi Nines 2019 in Austria. Although this year’s event was cancelled due to current circumstances, we’re already looking forward to the next Audi Nines! Stay safe amigos”, luidt het statement van de organisatie achter Audi Nines. Over deze GoPro edit, maar ook over het event wat gecanceld is.

Je gaat dus wederom wat beelden zien dat je wellicht al gezien hebt, maar we kunnen je melden dat er ook nog een nieuwe lading bijgedaan is. En tja, soms gaat het een keer fout. Als je bijvoorbeeld het logo van Audi probeert aan te tikken terwijl je door de lucht vliegt. De waarom laat zich raden, maar dat is eigenlijk ook wel meteen de kracht van Audi Nines. Alles wat je doet is prima, als het maar in het teken staat van progressie en creativiteit.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle