Freestyle. Video's - 16 maart 2020   13:09 Bekijk hier alle ski hoogtepunten van X Games Norway 2020 nog eens terug

Door:

Je hebt alle snowboardactie van X Games Noorwegen al voorbij zien komen en daarmee was het wachten op de skiërs. Die zijn nu langsgekomen en eveneens in een fijne edit!

Want tja, na de snowboarders kon de ski actie van X Games Norway 2020 niet achterblijven natuurlijk. Toch? Zou een beetje vreemd zijn wanneer de organisatie van X Games besluit om al het ski geweld uit het raam te kieperen.

Gelukkig doen ze dat ook niet en word je niet richting de livestream gestuurd om toch maar even een blik te kunnen werpen op de ski wedstrijden die in Hafjell voor X Games verreden zijn. En dat dat actie in de tent betekent, dat moge duidelijk zijn!

Want van Big Air tot Knuckle Huck, ook deze komende vier minuten en een beetje zijn meer dan prima om naar te kijken. Daarmee is ook meteen het einde van X Games Norway 2020 in zicht. Want er waren geen sneeuwscooters of andere aanverwante wedstrijden waar we onze loep nog even op kunnen leggen.

Als je trouwens de complete wedstrijden wilt terugkijken dan kan dat gewoon he. We zijn de moeilijkste niet en zeker met het binnen zitten snappen we wanneer je gewoon de tijd wilt nemen om alles te bekijken. Klik daarom hierrrr om de eerste dag van X Games Norway te bekijken en via deze blauwe tekst kom je terecht bij dag #2. Oh, en voor je snowboardende vrienden die ook in de buurt zijn hebben we goed nieuws want je kunt bij dag 1 gewoon meer dan 5 uur lang ski én snowboard wedstrijden kijken. En dan moet je dag 2 nog he!

Hoe dan ook: genoeg te beleven. Check dus snel de beelden!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle