Freestyle. Video's - 10 december 2021   20:20 Clemens Millauer doet snowboard reverse: draait de berg om en snowboard omhoog

Door:

Nope, we hebben niet veel gedronken. Clemens Millauer is écht omhoog wezen snowboarden en tussendoor is hij ook nog even bezig om skiërs te sprayen. Klinkt als een actie die je even moet zien, right?

Dat dachten wij ook, dus we delen het maar wat graag met je. Het is namelijk niet vaak dat we iemand door een helikopter uit een stoeltjeslift opgevist zien worden. Om daarna door een restaurant te snowboarden, achter een sneeuwscooter te gaan hangen. Om het af te toppen met tricks die hij doet in combinatie met die sneeuwscooter. 

Snap je het nog?

Dat laatste was namelijk wel lastig uit te leggen, maar je zult het dalijk wel gaan zien. Bizar is het in ieder geval wel wat Clemens Millauer ons laat zien.

Blijkbaar was het echt een idee wat bij Millauer opkwam terwijl hij dacht ‘dat is toch onmogelijk?!’, maar dan heb je z’n sponsor nog niet ontmoet. Die vond het wel iets om te realiseren en dus werd de helikopter naar Flachauwinkl gestuurd, net nadat het hele gebied was afgezet en daarna mocht het feest gaan beginnen. 

Niet dat het zo lastig is om tegenwoordig een leeg resort te vinden, maar goed. Je moet het toch maar even goedkeuren! Gelukkig is Flachauwinkl met z’n Absolut Park niet de slechtste dus die hebben hier ja tegen gezegd. En dat is een slimme zet geweest, want we zien de video van Clemens Millauer nogal vaak op social media voorbij komen.

Goed, snel maar kijken en blijf even hangen bij de video want dan kan je naar de behind the scenes gluren!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle