Freestyle. Video's - 31 maart 2020   12:45 De crash edit van Level 1 Production ‘Zig Zag’ is pijnlijk hard om naar te kijken

Door:

We geven bij deze pluskudo’s voor de commitment, want damn son, de crash reel van Level 1 Productions z’n Zig Zag is wel echt pijnlijk te noemen. Want bijvoorbeeld die eerste head first? Holy shit!

Level 1 Productions is bezig om even met de billen bloot te gaan en daar houden we van. Eh, that came out wrong. Wat we proberen te zeggen is dat Level 1 Productions zich van een andere kant laat zien en wel door verschillende crash edits het internet op te slingeren. En dáár houden we van.

Zo, eindelijk duidelijkheid in de tent, nu kunnen we door.

Zoals je merkt is dit niet de enige crash edit waar we je de komende periode mee gaan bestoken en hier is Zig Zag het begin van. De creatie is alweer de negentiende film uit de Level 1 Productions reeks en zeker de moeite waard. Want alles wat je hieronder fout ziet gaan, gaat negen van de tien keer ook een keer goed.

En ook dan draaien de camera’s! Uiteindelijk zijn het onder andere Will Wesson, Thayne Rich, LJ Strenio, Khai Krepela, Tanner Rainville, Duncan Adams, McRae Williams en Wiley Miller die de nodige secondes voor hun rekening nemen en dan hebben we de rest van de crew nog niet besproken.

Stel nou dat je wat meer wilt zien over Zig Zag, behalve alle crashes natuurlijk, dan kunnen we je aanbevelen om even op deze blauwe tekst te klikken. De volledige film is te huren op iTunes, of je laat ‘m vanuit Amerika hier naartoe komen en wel voor tien dollar. Klikken kan je hierrrr.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle