Freestyle - 28 januari 2021   10:57 De RK1 crew is wezen kamperen en daar is een heerlijke edit uit komen rollen

Door:

Ooit Stale Sandbech met een dikke baard gezien? Dit is je kans en het past helemaal bij de snowboard kampeertrip die de RK1 crew heeft gedaan in het hoge noorden!

Ondergetekende is nou niet écht te porren voor een potje kamperen, maar als het op de manier gaat zoals de heren van RK1 het hebben geregeld? Dan wilt hij wel even een keer mee om cultuur te snuiven.

Want als je met RK1 op pad gaat weet je een paar dingen zeker: het wordt gezellig, je zit in de sneeuw, er wordt genoeg gesnowboard én om het helemaal af te maken: je verstaat er geen kl*te van als ze tegen elkaar aan het praten zijn.

Dat laatste moet je dan maar even voor lief nemen, want als je met Torgeir Bergrem en Stale Sandbech mag gaan kamperen? Reken maar van yes dat je dan helemaal happy bent. 

Of het snowboarden moet je geen k*t boeien natuurlijk, dat kan ook. Maar in dat geval kan je beter gewoon weer terug gaan naar het normale kamperen. Je weet wel, waar je 1800 kilometer voor rijdt om in de zon je tent op te kunnen zetten om erachter te komen dat je…

…Het alsnog in de regen staat te doen.

Juist. Dat normale kamperen. Nee, geef ons dan maar de trip met Stale Sandbech en Torgeir Bergrem. We zeggen trouwens wel telkens enkel die twee namen, maar ook Len Jørgensen, Espen Fredriks en Oivind Andersen kunnen er eveneens wat van.

Het idee achter deze trip was dat ze deze plek een tijd geleden hadden gevonden en toen kwamen blijkbaar de ideeën al omhoog borrelen. Ze waren alleen een beetje bang dat er rond eind mei (van vorig jaar natuurlijk) geen sneeuw meer zou liggen en dus waren ze extra verheugd dat dat wel het geval was. En de rest van de video laat voor zichzelf spreken. Je ziet nu tenminste ook goed wat er allemaal aan vooraf gaat, wat er mee gesjouwd moet worden en dat er gebouwd wordt. Oh, en ook hoe ze kamperen natuurlijk! Fijne beelden van RK1 na de klik, op het moment is Stale Sandbech overigens in Aspen voor X Games 2021. Hopelijk gaat ‘m dat beter af dan LAAX OPEN!

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle