Freestyle. Video's - 1 mei 2020   18:36 Deze crashedit van Faction’s ‘The Collective’ is knetter pijnlijk

Door:

Wanneer je een hoop urban, park en big mountain actie op de camera vastlegt, dan is de kans aanwezig dat het ook wel eens fout gaat. Zo ook de crashedit van Faction, want mid air je ski verliezen op een XL schans?

Of beide ski’s kwijtraken?! Of na je trick ‘m uitrijden en daarna nog even knullig op je plaat gaan? Het is blijkbaar ook gewoon aan de orde van de dag met de Faction atleten. Want eh, we moeten je iets vertellen. Het is iets waar we net achterkwamen en daardoor dus best wel koud op ons dak is gevallen. Moeilijk blijft het dan ook zeker om dit aan je te vertellen, maar here we go:

Blijkbaar zijn die atleten, die voor Faction rijden, ook maar gewoon mensen.

O my gawd!

Ja, I know, right?! Het is voor ons ook een hoop om te verwerken, maar iets met gedeelde smart en halve smart. Gelukkig vinden we de muziek die onder de crashedit zit lekker om naar te luisteren en maakt het wat minder pijnlijk om naar deze edit te kijken. Want nondedju, wat is er toch een hoop hard gecrasht zeg.

Maar ja, we snappen het, want het is part of the job. Leipe tricks gaan gewoon samen met kleerscheuren. Of gesloopte ski’s in dit geval, maar wat we willen zeggen is dat het precies goed laat zien wat er allemaal aan vooraf is gegaan. Deze crashedit van Faction duurt ook ruim zes minuten, dus je kunt wel raden hoevaak er iemand head first is gegaan.

Gerelateerde posts:

Meer Freestyle:

Meer Freestyle